Ki vagyok én? Hova tartok és honnan?

Akkor kezdjük az elején. 

Szia! Kristóf vagyok. Néha vannak fura ötleteim, szerintem ez is az. Szeretném a naplómat kirakni az internetre. Vagyis inkább szeretnék naplót írni az internetre. Na persze nem a legbensőbb félelmeiről és apró, bagatel örömeimről írnám ezt a naplót, hanem olyan dolgokról, amik neked is segíthetnek.

Ilyenek például az “indulásom”* körülményei, a célok, amiket kitűzök magamnak, az akadályok, amik közben jönnek, a vargabetűk, az elakadások, a fájdalmas felismerések és a célok elérése utáni állapot, érzések, gondolatok. 

Honnan indulok! 

Amikor ezt a bejegyzést írom 2020.12.18) két hete és egy napja vagyok 21 éves. 4 hónapja vagyok egyéni vállalkozó, online marketinggel foglalkozom (weboldal készítés, hirdetéskezelés, közösségi média menedzsment stb.). Van egy érettségim, egy B-s jogosítványom, és a szüleimmel élek. A vállalkozásomat egy Európai Uniós pályázaton belül indítottam, aminek keretein belül kaptam 4,5 millió forint támogatást. 

Nézzük ki vagyok én. A nevem Kovács Kristóf, Nógrád megyében Szécsényben éltem születésemtől mostanáig, kivéve egy egy éves időszakot, amikor Budapesten laktam. A szüleim 11 gyereket vállaltak, 4 lányt és 7 fiút, én vagyok a 4. gyerek, a 2. fiú a családban. A családomat a középosztály alsóbb részébe helyezném el, az értelmiségi, a munkás, és a paraszt osztály metszetében. Édesapám használt munkaruhával kereskedik, édesanyám (amikor nem gyereket nevel) óvónőként dolgozik. 

A gyerekkoromat eseménytelennek mondanám abból a szempontból, hogy semmi igazán meghatározó eseményt nem tudok felhozni, ami nagyban befolyásolta volna a személyiségemet. Nagycsalád, játék, általános iskola, gimnázium, haverok, barátok.  Az általános iskola vége és a gimnázium alatt kezdtem el ma is fontos dolgokkal foglalkozni. Az egyik első ezek közül a színjátszás, amire a család egyik barátja Andi néni hívott meg. Idén nyolcadik éve járok színjátszóra, amit mostmár személyiségem egyik fontos formálójaként tartom számon. Ebből következett, hogy  9.-es koromban levezttem egy ballagási műsort az iskolámban, majd jövőre még egyet, majd egy szalagavatót, aztán egy másikat, és több ünnepségen, megemlékezésen verset mondtam.  

Close Menu
×
×

Cart